TEL: 0708-300682

​Vi är redo att hjälpa dig​

​Takläggare Skåne

Letar du efter en takläggare i Skåne med lång erfarenhet och stor produktkunskap i Skåne och vi arbetar bland annat med takisolering och takrenovering. Kontakta oss på telefon: 0708 300 682 eller E-post:anders@ekdahlstak.se. Vi hjälper dig med ditt tak! 

Vi grundades 1962 och kan stolt säga att under årens gång har vi  blivit större och skaffat oss mer erfarenhet och kunskap som takläggare. 

Takläggare i Skåne som lagt tusentals kvadratmeter av tak

Vi är 10 anställda (8 takläggare / takmontörer) i Skåne som är specialister på all typer av takarbeten. Allt ifrån tätskikt till material & produktval. Det innebär att vi föreslår produkter och konstruktioner för trygga tak med en lång livslängd.

Totalservice

För våra takläggare i Skåne är inget tak för litet eller för stort och vår ambitionsnivå är alltid den samma - Att genomföra ett enastående arbete oavsett storlek på uppdrag.

Takläggare med garanti

Viktigt att tänka på när man letar efter en takläggare i Skåne är att garantierna (läs mer) är i sin ordning. Med Ekdalhs Bygg & Takentreprenad kan du sova gott i trygg förvisning att ditt tak inte bara är tätt utan även har fullgoda garantier på utfört arbete.

Kontakta oss för mer information om hur våra takläggare i Skåne kan hjälpa dig med ditt tak. Våra takläggare i Skåne finns där för dig när du än behöver oss. 


Telefon: 0708 300 682
E-post:​anders@ekdahlstak.se

Ekdahls Bygg & Takentreprenad AB

Box 84

241 04 Löberöd

Tel:0708-300682

anders@ekdahlstak.se​