TEL: 0708-300682

​Vi är redo att hjälpa dig​

​Takrenovering Skåne

Ingen takrenovering är för liten eller för stor för våra takläggare. Kontakta oss för rådgivning eller genomförande av takrenovering i Skåne på ditt tak. Vi har renoverat tusentals kvadratmeter tak i Skåne sedan 1962.

Takrenovering som förlänger livslängden på ditt tak


Vi utför alla typer av takrenovering och dessutom har vi stor erfarenhet av mycket annat. Vi är specialister på tak och tätskikt, takisolering samt att vi levererar helhetslösningar. Det innebär bland annat att vi föreslår produkter och konstruktioner för trygga tak med lång livslängd och god ekonomi så att takrenoveringen blir utfört på så bra sätt som möjligt.  ​För våra takläggare är ingen takrenovering för stort eller för litet och vår ambitionsnivå är alltid den samma - Att genomföra ett enastående arbete oavsett storlek på uppdrag.

Takrenovering med garanti


Viktigt att tänka på när man letar efter takrenovering är att garantierna (läs mer) är i sin ordning. Med Ekdalhs Bygg & Takentreprenad kan du sova gott i trygg förvisning att ditt tak inte bara är tätt utan även har fullgoda garantier på utfört arbete.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din takrenovering i Skåne.


Telefon: 0708 300 682
E-post:​anders@ekdahlstak.se

Ekdahls Bygg & Takentreprenad AB

Box 84

241 04 Löberöd

Tel:0708-300682

anders@ekdahlstak.se​